رهبران روسیه، آلمان و فرانسه خواستار آتش بس در اوکراین شدند

© Sputnik / Nikolay Lazarenkoپوتین مرکل و اولاند خواستار برقراری آتش بس در اوکراین از اول سپتامبر شدند
پوتین مرکل و اولاند خواستار برقراری آتش بس در اوکراین از اول سپتامبر شدند - اسپوتنیک افغانستان
عضو شوید
پوتین، مرکل و اولاند خواستار برقراری آتش بس در اوکراین از اول سپتامبر شدند

ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان و فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه روز شنبه طی تماس تلیفونی به برقراری آتش بس کامل در منطقه دانباس واقع در شرق اوکراین از اوال ماه سپتامبر قرا خوانده و اعلام کردند این اتش بس باید با عقب کشیدن هر چه سریعتر تسلیحات سنگین از این منطقه همراه باشد.

در اعلامیه اداره ریاست جمهور فرانسه گفته می شود:"رهبران سه کشور خواستار برقراری آتش بس کامل در اوکراین از روز آغاز سال تحصیلی جدید در این کشور یعنی اول سپتامبر شدند. آنها تاکید کردند که رعایت رژیم آتش بس یک امر ضروروی و یکی از تعهدات ناشی در توافقات مینسک میباشد".

به گزارش دفتر مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه، پوتین در گفتگو با مرکل و اولاند نگرانی خود را در رابطه با گشودن آتش بر شهر ها و روستاهای منطقه دانباس از طرف نیرو های اوکراین اعلام کرد و بر اهمیت انجام اصلاحات قانون اساسی در اوکراین در همکاری با جمهوری های دانتسک و لوگانسک تاکید نمود. وی آغاز گفتگوی مستقیم میان کییف و دانباش و لغو محاصره این منطقه را به عنوان گام های فوق العاده مهم برای حل درگیری نیز ذکر کرد.

بر اساس این گزارش، رهبران سه کشور همچنین کار گروه نورماندی برای حل بحران اوکراین را مورد بررسی قرار داده و در باره برگزاری نشست جدید این گروه در سطح عالی به توافق رسیدند.

قابل یاداوری است که مساله حل و فصل بحران اوکراین در چارچوب های گوناگونی از جمله در چرکات گروه تماس مینسک با میانجیگری روسیه و سازمان امنیت و همکاری اروپا و دیدار سران روسیه، اوکراین، فرانسه و آلمان (موسوم به گروه نورماندی) مورد بحث قرار می گیرد اما این بحران با وجود حصول توافقاتی موسوم به توافقات مینسک در ماه فبروری امسال تاکنون رفع نشده است.

اجرای اصلاحات در قانون اساسی اوکراین و همچنین تصویب قانون دائمی درباره موقعیت حقوقی خاص برخی از نواحی ولایات دونتسک و لوگانسک از جمله مهم ترین اصول مصرحه در توافقات مینسک هستند. در این توافقات گفته می شود تمرکز زدایی در اوکراین باید از طریق گفتگو و حصول توافق با نواحی شرق اوکراین صورت بگیرد اما مقامات کییف می گویند که قصد ندارند با آنها داخل گفتگو شوند.

نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала