پرنس چارلز خواستار متوقف شدن تهاجم امریکا به افغانستان شده بود

© AFP 2023 / LOIC VENANCEBritain's Prince Charles, The Prince of Wales delivers a speech on Forests as part of the United Nations conference on climate change COP21, on December 1, 2015 at Le Bourget, on the outskirts of the French capital Paris
Britain's Prince Charles, The Prince of Wales delivers a speech on Forests as part of the United Nations conference on climate change COP21, on December 1, 2015 at Le Bourget, on the outskirts of the French capital Paris - اسپوتنیک افغانستان
عضو شوید
ویلیام فارش سفیر پیشین امریکا در لندن، پس از گذشت قریب به 16 سال از حمله کشورش به افغانستان فاش کرده است که پرنس چارلز ولیعهد انگلیس خواستار متوقف ‌شدن این تهاجم نظامی به احترام ماه مبارک رمضان شده بود.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایرنا، ویلیام فارش 78 ساله در بیوگرافی جدید از ولیعهد انگلیس که روز شنبه از سوی روزنامه دیلی میل منتشر شد، عنوان می‌کند که پرنس چارلز از او خواسته بود که این درخواست را به جورج بوش رئیس جمهوری امریکا منتقل سازد.

بارک اوباما رئیس جمهور امریکا - اسپوتنیک افغانستان
پلتیکو: غم انگیز ترین میراث اوباما، جنگ 15 ساله افغانستان است

این دیپلمات پیشین امریکا می گوید، پرنس چارلز در حدود همان ماهی که این عملیات نظامی صورت گرفت از طریق تیلیفون این درخواست را مطرح ساخت.
وی گفت: پرنس چارلز از من درخواست کرد اگر امکان آن وجود دارد این تهاجم به احترام ماه رمضان متوقف شود و درصورت امکان این درخواست را به جورج بوش منتقل سازم.
این دیپلمات پیشین امریکا می‌گوید: وقتی از پرنس چارلز پرسیدم آیا واقعا شما در این درخواست جدی هستید؟ او تکرار کرد "بله من هستم".
در اکتوبر سال 2001 میلادی و در آستانه ماه مبارک رمضان، در حدود 20 هزار سرباز امریکایی و انگلیسی به بهانه عدم تحویل بن‌لادن رهبر القاعده از سوی حکومت طالبان، تجاوز نظامی خود را به افغانستان آغاز کردند.
ویلیام فارش از سال 2001 تا 2004 میلادی سفیر امریکا در انگلیس بوده است.
اظهارات سفیر پیشین امریکا این نظر مهم می رسد که درخواست مطرح شده از سوی پرنس چارلز دارای تعارض با جایگاه سلطنت در انگلیس است.
مقام سلطنت در انگلیس، براساس یک رویه پذیرفته شده، جنبهٔ تشریفاتی و نمادین دارد و اگرچه بسیاری از نهادهای حکومتی به نام پادشاه یا ملکه این کشور فعالیت می ‌کنند، اما او عملاً دارای اختیارات اجرایی و در نتیجه، مسئولیت سیاسی نیست و نمی تواند در مسایل سیاسی مداخله کرده و یا نسبت به حزبی تمایل نشان دهد. 
براین اساس، تصمیمات حکومتی، حتی در مورد بسیاری از موضوع‌های مربوط به خاندان سلطنتی و نهاد سلطنت، به نام پادشاه یا ملکه اما توسط دولت، پارلمان و سایر نهادها اتخاذ و اجرا می‌شوند.

نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала