جمهوری خواهان آمریکا: طالبان به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شوند

© AP Photo / Susan Walsh جمهوری خواهان آمریکا: طالبان به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شوند
 جمهوری خواهان آمریکا: طالبان به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شوند - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 15.09.2021
عضو شوید
جمهوری خواهان ایالات متحده از مقامات کشور خود خواستند که طالبان را به عنوان یک سازمان تروریستی بشناسند.

به گزارش اسپوتنیک، شماری از سناتورهای جمهوری خواه در ایالات متحده قطعنامه ای را به مجلس سنا ارائه کردند که از آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور خواسته شده بود که جنبش طالبان (گروه ممنوع در روسیه) را به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی به رسمیت بشناسد.

امریکا: طالبان در ایجاد دولت فراگیر کوتاهی کرده‌اند - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 14.09.2021
امریکا: طالبان در ایجاد دولت فراگیر کوتاهی کرده‌اند

سناتورهای لیندسی گراهام و مایک والتز در بیانیه ای گفتند:"دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با تلاش برای نشان دادن طالبان به عنوان یک دولت انتقالی، افکار عمومی آمریکا را گمراه کرده است. با این حال، طالبان به فعالیت های تروریستی خود ادامه می دهند، گروه های تروریستی دیگری را پناه می دهند، حقوق بشر را نقض می کنند، حقوق اولیه زنان را نفی و دولت منتخب دموکراتیک را و سرنگونی کردند."  

سناتورها معتقدند که با به رسمیت شناختن طالبان به عنوان تروریست، به رسمیت شناختن دولت آنها و ارائه کمک از دیگر کشورها را مشکل می کند.

جمهوری خواهان همچنین از مقامات آمریکایی می خواهند دسترسی به دارایی های خارجی طالبان در افغانستان در ایالات متحده را مسدود و از نفوذ خود برای درخواست چنین اقداماتی از سوی سازمان های بین المللی استفاده کنند.

این سناتور ها در قطعنامه تصرف قدرت توسط طالبان را "کودتا" می خواند.

 پیش از این آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در جلسات سنا سخنرانی کرد و در آن به انتقادات جمهوری خواهان و دموکرات ها درباره پایان ناکام طولانی ترین جنگ آمریکا پاسخ داد.  

گفتنی است که طالبان یک ماه پیش حملات خود را علیه نیروهای دولتی افغانستان افزایش داده، 15 آگست وارد کابل شده و روز بعد اعلام کردند که جنگ 20 ساله در این کشور به پایان رسیده است. اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان با اشاره به تمایل خود به "جلوگیری از کشتار" کشور را ترک کرد. شب 31 اوت، ارتش آمریکا فرودگاه کابل را ترک کرد و به حضور نظامی 20 ساله آمریکا در افغانستان پایان داد. 6 سپتامبر  طالبان اعلام کردند که پنجشیر، آخرین استان از 34 ولایت افغانستان ، تحت کنترل آنها قرار گرفته است. روز بعد ، ترکیب دولت موقت افغانستان اعلام شد. ریاست آن بر عهده محمد حسن آخوند است که در زمان حکومت اول طالبان (سازمان ممنوعه تروربستی در روسیه)  وزیر خارجه بود و تحت تحریم های سازمان ملل متحد است.

نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала