دانمشندان: یک قفسه یخی بزرگ قطب جنوب می تواند ظرف پنج سال بشکند

© Fotolia / FotodeandreКорабль на фоне айсберга в водах Антарктиды
Корабль на фоне айсберга в водах Антарктиды - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 01.01.2022
عضو شوید
یک تیم بین‌المللی از دانشمندان که یخچال طبیعی در غرب قطب جنوب را مورد بررسی قرار میدهند، معتقدند که یک قفسه یخی ممکن در عرض 5 سال بشکند.
به گزارش اسپوتنیک، محققان دانشگاه Urbana-Champaign، معتقدند که با درنظر داشت دمای کنونی جهان، گردباد تا سال 2100، نو برابر افزایش خواهد یافت.
افزایش دمای کره زمین، باعث می شود اقلیم در زمین ناپایدار و آب و هوا غیر قابل پیش بینی شود.
از بین رفتن یخ در قطب جنوب در سال های اخیر بدتر شده است و تحقیقات نشان می دهد که سطوح خطرناک سطح دریا در صورت وقوع خواهد بود. گرمایش به حدود سه درجه سانتیگراد (5.4 درجه فارنهایت) بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن می رسد. گرمایش زمین در حال حاضر از یک درجه سانتیگراد فراتر رفته است.
شکاف‌های قفسه یخی قطب جنوب شبیه به شکاف‌های شیشه جلوی خودرو است، جایی که یک ترک با رشد آهسته نشان می‌دهد که شیشه جلو ضعیف است و یک ضربه خفیف به خودرو می‌تواند باعث شود که شیشه جلو بلافاصله به صدها تکه شیشه تبدیل شود. یخدان شناس از دانشگاه ایالتی اورگان ارین پتیت.
بزرگ‌ترین کوه یخی جهان از قطب جنوب جدا شد - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 19.05.2021
بزرگ‌ترین کوه یخی جهان از قطب جنوب جدا شد
در طول این جلسه، محققان گفتند که روی قسمت‌های ضعیف و قوی قفسه تمرکز کرده‌اند و به این نتیجه رسیده‌اند که شکستگی‌ها مسیری "زیگزاگی" را در میان یخ طی می‌کنند و در نهایت تنها ظرف پنج سال قفسه را می‌شکنند.
بر اساس داده های ماهواره ای ناسا، سطح دریاهای جهانی تا سال 2100 در امتداد مسیر فعلی از دو به 6 فوت افزایش خواهد یافت که عمدتاً به دلیل ذوب شدن در گرینلند و قطب جنوب است.
به گفته دانشمندان، گردبادهایکه 5 ایالت را نابود کرد، پدیده‌ای عادی نیستند. نه تنها بخاطر اینکه 88 کشته برجای گذاشته است.
طوفانی به این قدرت حدود 100 سال است که وجود ندارد.
یکی از دانشمندان افزود: "در آینده امکان افزایش شدت اتفاقات این نوع تغیرات آب و هوا وجود دارد."
او افزود که با وجود این، ما معتقدیم که چنین مهمان نادری خواهد بود.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала