تانک های نظامی مصر در نزدیکی گذرگاه "رفح"

© AFP 2023 / Khaled DesoukiТанки египетской армии на границе с Газой
Танки египетской армии на границе с Газой  - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 01.11.2023
عضو شوید
رسانه ها: مصر که چندین تانک و وسایط زرهی نظامی خود را در نزدیکی پاسگاه رفح در مرز با نوار غزه مستقر کرده است.
تایمز اسرائیل می نویسد مصر ده ها تانک و خودروی زرهی را در نزدیکی ایست بازرسی رفح در مرز با نوار غزه مستقر کرده است.

این نشریه تصریح می کند: "مصر از هجوم ده ها هزار پناهجو به دلیل جنگ بین اسرائیل و حماس در غزه می ترسد و تا حد زیادی مرزها را بسته نگه داشته است و تنها به کامیون های حامل کمک های بشردوستانه اجازه عبور می دهد."

رفح تنها گذرگاه مرزی بین مصر و نوار غزه است.
Израильские боевые танки Меркава, Израиль - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 22.10.2023
تیراندازی اسرائیل به قلمرو مصر
یادآوری می کنیم، که اسرائیل در 7 اکتوبر مورد یورش موشکی بی‌پیشینه ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که از سوی شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از این، جنگجویان این سازمان وارد مناطق مرزی در جنوب اسرائیل شدند و به سوی نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و گروگان ها را نیز گرفتند. در اسرائیل، به گفته مقامات محلی، بیش از 1.4 هزار نفر از آن میان بیش از 300 پرسنل نظامی کشته و بیش از 5 هزار نفر زخمی شدند.
در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را در برابر حماس در نوار غزه آغاز کردند. ظرف چند روز، ارتش اسرائیل همه ای مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را زیر کنترل خود درآورد و یورش های مرگبار هوایی به هدف های از آن میان غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد.
به گفته وزارت بهداشت غزه، شمار قربانیان نوار غزه از 8 هزار نفر گذشت که نیمی از آنها کودک بودند و بیش از 18 هزار نفر زخمی شدند. با تشدید درگیری، حداقل 20 روس کشته شده اند، سه نفر گمان می رود گروگان باشند و چندین نفر دیگر ناپدید هستند. به گفته منابع مختلف، بیش از 200 اسرائیلی در اسارت حماس هستند. وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند.
برپایه دیدگاه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب تفاهم نامه سال 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی و غربی فراهم می شود. مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما تنها اسرائیل ایجاد شد.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала