به گزارش اسپوتنیک، وزارت امور داخله افغانستان امروز شنبه ۲۷ ثور ۱۳۹۹ نوشت: منسوبین پولیس ولسوالی غوریان فرماندهی امنیه ولایت هرات، در پی راه اندازی یک عملیات هدفمند، ۲ تن از تروریستان خطرناک و حرفوی را که در ترورهای اخیر افراد ملکی و نیروهای امنیتی در ولسوالی غوریان هرات دست داشتند، از مربوطات این ولسوالی دستگیر نمودند.
در ادامه این وزارت می نویسد، که از نزد افراد دستگیر شده، یک میل سلاح ماشیندار و یک عراده موترسایکل بدست آمده است.
یادآوری می کنیم، که میزان ترورهای هدفمند در همه افغانستان مخصوصا در ولایت هرات در این اواخر افزایش یافته و ساکنان این ولایت از این بابت بسیار نگران هستند.
مشخصات شما حذف شد! شما می توانید مشخصات خود را طی 30 روز دوباره بدست آوردید. روی لینک ارسال شده در ایمیل آدرسی در زمان ثبت نام داده شده است، کلیک نمائید.
نشان دادن نظریات جدید (0)
(نشان دادن نظرپنهان کردن نظر)