معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب سیستان و بلوچستان (ایرانشهر) ایران گفت: ۳۰۰ دستگاه تریلی ترانزیت محموله گندم اهدایی کشور هندوستان به افغانستان را از بندر چابهار به میلک در مرز افغانستان انتقال میدهند.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایرنا، جلالالدین قادری روز شنبه اظهار داشت: محموله ۷۵ هزار تنی گندم اهدایی کشور هندوستان به افغانستان در بندر شهید بهشتی چابهار پهلو گرفته است.
وی گفت: این محموله حامل ۴۳۵ دستگاه کانتینر با ۷۵ هزار تن گندم است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب سیستان و بلوچستان (ایرانشهر) افزود: از همان لحظات اولیه بارگیری لاری ها آغاز شده و همچنان در حال انجام است.
وی بیان کرد: روزانه بطور متوسط ۹۰ دستگاه لاری بارگیری و به مقصد افغانستان حرکت میکنند.
یادآوری می کنیم، که این دومین محموله گندم کمکی هندوستان به افغانستان است، که از طریق بندر چابهار به افغانستان فرستاده می شود.
مشخصات شما حذف شد! شما می توانید مشخصات خود را طی 30 روز دوباره بدست آوردید. روی لینک ارسال شده در ایمیل آدرسی در زمان ثبت نام داده شده است، کلیک نمائید.
نشان دادن نظریات جدید (0)
(نشان دادن نظرپنهان کردن نظر)