دنی کارواخال مدافع راست باشگاه رئال مادرید در جریان تمرینات این تیم مصدوم شد و هنوز زمان دوری او از میادین مشخص نیست.
به گزارش اسپوتنیک، رئال مادرید قرار است در هفته پنجم لالیگا، در خانه لوانته به مصاف این تیم برود و امروز تمرینات این تیم برای آمادگی بیشتر زیر نظر زیدان برگزار شد.
تمرینات امروز اما برای رئال با مصدومیت به همراه بود و دنی کارواخال مدافع راست و اسپانیایی این تیم از ناحیه رباط زانو مصدوم شد.
باشگاه رئال مادرید با نشر بیانیۀ مصدومیت این بازیکن را تایید کرد و زمان دوری او را از میادین مشخص نساخت.
این در حالیست که قبل از این تونی کروس هافبک آلمانی این تیم نیز مصدوم شده بود و 2 تا 3 هفته قادر به همراهی رئال مادرید نخواهد بود.
مشخصات شما حذف شد! شما می توانید مشخصات خود را طی 30 روز دوباره بدست آوردید. روی لینک ارسال شده در ایمیل آدرسی در زمان ثبت نام داده شده است، کلیک نمائید.
نشان دادن نظریات جدید (0)
(نشان دادن نظرپنهان کردن نظر)