به گزارش اسپوتنیک، باشگاه ناپولی با انتقال شکایت خود به دادگاه کمیته ملی المپیک ایتالیا موفق به بازگرداندن حکم بازی با یوونتوس شد و بدین ترتیب، امتیازی که از آن ها کسر شده بود نیز بازگردانده شد.
گل ایتالیا، باشگاه ناپولی پس از ابتلای پیوتر زیلینسکی و الیف الماس، دو بازیکن خود مدعی شد که مقامات محلی اجازه خروج از شهر را به آن ها نداده اند و به همین علت در بازی با یوونتوس حاضر نشده اند.
OFFICIAL: Updated Serie A standings after Napoli wins appeal. pic.twitter.com/fOwEMBpkQV
— Italian Football TV 🔟💙 (@IFTVofficial) December 22, 2020
در ادامه بازی 3-0 به سود یوونتوس اعلام شد و ناپولی به دو دادگاه شکایت برد که نتیجه ای نگرفت. سپس ناپولی شکایت خود را به دادگاه کمیته ملی المپیک ایتالیا برد و امروز اعلام شد که حکم بازی یوونتوس-ناپولی تغییر کرده است و این مسابقه مجددا برگزار خواهد شد. همچنین یک امتیاز به دلیل عدم حضور در میدان از ناپولی کسر شده بود که این امتیاز نیز به آن ها بازگردانده شد.
نشان دادن نظریات جدید (0)
(نشان دادن نظرپنهان کردن نظر)