توافق زلمی خلیل‌زاد و رهبران حکومت درباره راه‌های رسیدن به صلح در افغانستان

© Wikipedia / Photo by Monika Flueckigerتوافق زلمی خلیل‌زاد و رهبران حکومت درباره راه‌های رسیدن به صلح در افغانستان
توافق زلمی خلیل‌زاد و رهبران حکومت درباره راه‌های رسیدن به صلح در افغانستان - اسپوتنیک افغانستان
عضو شوید
زلمی خلیل زاد، پس از رسیدن به کابل در صحبت با رسانه ها گفت، که برای شکستن بن‌بست جنگ و آوردن صلح به افغانستان از تمامی توان، استعداد و روابط جهانی و منطقه‌یی‌اش کار خواهد گرفت.

به گزارش اسپوتنیک، به نقل از " طلوع نیوز" آقای زلمی خلیل‌زاد، نمایندۀ ویژۀ ایالات متحده امریکا برای صلح افغانستان،‌ با رهبران حکومت وحدت ملی در ارگ دیدار کرد.
دفتر مطبوعاتی ارگ ریاست جمهوری با نشر خبرنامه‌ای گفته است که در این دیدار سرور دانش معاون دوم ریاست جمهوری، داکتر عبدالله عبدالله رئیس اجرایی و شماری دیگری از اراکین بلند رتبه دولتی نیز حضور داشتند.
در این دیدار،‌هر دو جانب در مورد راه های تامین صلح در افغانستان تحت رهبری و به مالکیت افغان ها، بحث و تبادل نظر گردید.
محمداشرف غنی رئیس جمهور در این دیدار در رابطه به تلاش های دولت افغانستان در راستای موفقیت پروسه صلح و تامین امنیت سراسری در کشور، صحبت کرد.
زلمی خلیل‌زاد نماینده ویژه وزارت امور خارجه امریکا برای صلح افغانستان نیز در رابطه به هدف سفرش به کابل و کشورهای منطقه معلومات داده، گفت: صلح یک پروسه مقدس است و در این پروسه حکومت و مردم امریکا با حکومت و مردم افغانستان متحد می‌باشند.
این مقام امریکایی، اعلام کرد که در روند صلح افغانستان دست آوردها و خاطرۀ قربانیان، حفظ خواهند شد و تمامی شهروندان افغانستان در این روند دخیل خواهند بود: «از هر چیزیکه خداوند به من داده، از تجربه یی که دارم در مسایل بین المللی و از درسهایی که فرا گرفته ام و روابطی که دارم در منطقه و دنیا در رسیدن به هدف صلح از آنها استفاده میکنم.»
این سفر آقای خلیل‌زاد، در چارچوب سفر ده روزۀ وی به اسلام آباد، دوحه، امارات متحدۀ عرب و ریاض صورت گرفته است.
نمایندۀ ویژۀ امریکا برای صلح افغانستان، می‌‎گوید که دست‌آوردهای سال‌های گذشته، در روند صلح درنظر گرفته خواهند شد: در همکاری با مقامات رسمی افغانستان، در همکاری با افغان های دیگری که مطرح هستند، برای بدست آوردن صلحی که جنگ چهل ساله افغانستان را خاتمه دهد، همکار باشیم و افغانستانی که در آن صلح باشد و همه اقوام خود را در آن ببینند و حق انتخاب داشته باشند و یک نتیجه که بتواند جواب گوی قربانیان در این سال ها باشد به دست بیاوریم.

نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала