به گزارش اسپوتنیک به نقل از نشنال اینترست، بمب افکن های B-52 امریکایی که در ماه مارچ به پایگاه های نظامی در اروپا مستقر شده اند، حملات هسته ای خیالی به روسیه را تمرین کردند.
این نشریه اشاره می کند که حمله شبیه سازی B-52 در 14 و 20 مارچ در منطقه کالینینگراد انجام شد.
بمب افکن نیروی هوایی ایالات متحده در انگلستان مستقر شدند. هدف از شبیه سازی این حمله "اقدامات مشترک با متحدان اروپایی در مقابله با چالش جهانی" خوانده شده است.
در بیانیه نیروی هوایی امریکا از ماموریت های دیگر B-52 از جمله انجام حملات احتمالی هسته ای به روسیه است اشاره نشده است.
در این حال نشریه خاطرنشان می سازد که جنگنده های روسی، بمب افکن B-52 را تحت تعقیب قرار می دهند و اقدامات آنها را کنترل می کنند، اما به طور مستقیم مداخله نمی کنند.
علاوه بر این، گفته می شود که روسیه "به سرعت انتقام گرفت" و در روز 29 مارچ دو بمب افکن اتمی Tu-160 در بحر شمال پرواز داد.
چنین یک "رویارویی" هانس کریستنسن، کارشناس هسته ای آمریکا را نگران ساخت.
به گفته وی، چنین اعمال فاز فعال و جدید جنگ سرد را نشان می دهد.
آزمایش بمب افکن های هسته ای در حمله احتمالی به روسیه
10:07 03.04.2019 (بازآوری شدن: 10:08 03.04.2019)
© AP Photo / Mindaugas Kulbisآزمایش بمب افکن های هسته ای به حمله احتمالی به روسیه

© AP Photo / Mindaugas Kulbis
عضو شوید
امریكا کارکرد هواپیمای بمب افکن خود را با حمله شرطی هسته ای به روسیه تست کرد.