ترکیه استفاده از جنگنده‌های خود در درگیری‌های قره‌ باغ را تکذیب کرد

© Photo / MSBترکیه استفاده از جنگنده‌های خود در درگیری‌های قره‌ باغ را تکذیب کرد
ترکیه استفاده از جنگنده‌های خود در درگیری‌های قره‌ باغ را تکذیب کرد  - اسپوتنیک افغانستان
عضو شوید
وزارت دفاع ترکیه می‌گوید که گزارش‌های مربوط به مشارکت جنگنده و پهپادهای در درگیری‌های قره باغ بی‌پایه و دروغ است.

به گزارش اسپوتنیک، وزارت دفاع ملی ترکیه امروز چهارشنبه (30 سپتمبر) با نشر بیانیه‌ای می‌گوید که گزارش‌های مربوط به مشارکت جنگنده و پهپادهای در درگیری‌های قره باغ بی‌پایه و دروغ است.

در بیانیه آمده است که ساختارهای رسمی ارمنستان در حال انتشار گزارش‌های نادرست در مورد استفاده از هواپیماهای نظامی و هواپیماهای بدون سرنشین ترکیه علیه ارتش ارمنستان هستند. طی چند روز گذشته، ارتش آذربایجان به جهانیان نشان داده است که خود قادر به پیروزی است.

متهم شدن ارمنستان به استفاده از سیستم‌ راکتی تاکتیکی در درگیری‌های قره باغ - اسپوتنیک افغانستان
متهم شدن ارمنستان به استفاده از سیستم‌ راکتی تاکتیکی در درگیری‌های قره باغ

وزارت دفاع ترکیه گفت ، گزارشات مربوط به شرکت هواپیماهای نظامی و هواپیماهای بدون سرنشین ترکیه در نبردهای قره باغ دروغ است.

پیش از این، شوشان استپانیان، سخنگوی وزارت دفاع ارمنستان اظهار داشته بود كه جنگندۀ اف-16 ترکیه جنگندۀ سوخو-25 ارمنستان را در حریم هوایی این کشور سرنگون نموده است. به گفته وزارت امور خارجه ارمنستان، در نتیجه این حادثه، والری دانلین، جگرن نیروی هوایی ارمنستان و پیلوت این هواپیمای جنگنده کشته شده است.

روز یک‌شنبه 27 سپتمبر و به دنبال بالا گرفتن تنش‌ها در منطقه قره‌باغ کوهستانی کشور‌های آذربایجان و ارمنستان از اعمال حکومت نظامی در بخش‌هایی از کشور‌های خود خبر دادند.

ارمنستان گفته است آذربایجان یک حمله هوایی و نیز یک حمله توپخانه‌ای به منطقه مورد اختلاف قره‌باغ کوهستانی به انجام رسانده است؛ اما آذربایجان معتقد است این حمله در پاسخ به گلوله باران ارمنستان بوده است.

اختلاف دو کشور برسر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ است. ارمنستان و آذربایجان چهار دهه است که بر سر مالکیت منطقه قره باغ مناقشه دارند که اخیرا این مناقشه به درگیری‌های نظامی بین دو کشور ختم شده است.

در جریان درگیری‌های مسلحانه از سال 1992 تا 1994، آذربایجان کنترل منطقه قره‌باغ و مناطق اطراف آن را از دست داد. از سال 1992 مذاکراتی برای دستیابی به راه ‌حل صلح‌آمیز درباره این درگیری تحت چارچوب گروه مینسک با ریاست مشترک روسیه، سازمان ملل و فرانسه آغاز شده است.

نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала