به گزارش اسپوتنیک، آرتسرون هوانسیان نماینده وزارت دفاع ارمنستان در فیس بوک نوشته است: "پنج طیاره و سه هلیکوپتر دشمن را با حملات دقیق نیروهای دافع هوا قره باغ حدود ساعت 16.0 15:00 به وقت مسکو ساقط گردیدند."
پیش از این ، وزارت دفاع در مورد دو هواپیمای سرنگون شده نیروی هوایی آذربایجان گزارش داده بود.
در تاریخ 27 سپتامبر ، وزارت دفاع آذربایجان اعلام کرد که نیروهای مسلح ارمنستان به شهرک های واقع در خط تماس در قره باغ تیراندازی کردند، بر اساس این گزارشات ، تلفات غیرنظامی و نظامی وجود دارد.
رجب اردوغان رئیس جمهور ترکیه اعلان نمود که قطع آتش بس بین ارمنستان و آذربایجان را غیرقابل قبول دانست.
اردوغان گفت: «مساعی گروپ مینسک که متشکل از امریکا، روسیه و فرانسه در آتش بس تحت شرایط ناگوار تقریباً در جریان 30 سال در حل این مشکلات غفلت کرده اند، غیر قابل قبول می باشد».
وی افزود که اگر مسکو، واشنگتن و پاریس می خواهند را حل صلح آمیز را پیدا کنند، باید در قوم اول راه عقب نشینی "اشغالگران" را تامین نمایند.
نشان دادن نظریات جدید (0)
(نشان دادن نظرپنهان کردن نظر)