به گزارش اسپوتنیک، یک منبع در مجتمع صنایع نظامی روسیه ضمن اعلام جزئیات آزمایشات دولتی این راکت خاطرنشان ساخت، که خدمه ناوگان شمالی نیروی دریایی روسیه در نیمه نخست سال آینده میلادی چهار شلیک زیرکن را انجام خواهند داد.
در نیمه نخست سال 2021 ، پرتاب ها از ناوچه «ادمیرال گورشکوف» انجام می شود و در نیمه دوم همین سال، شلیک های آزمایشی زیرکن از زیردریایی هسته ای «سورودوینسک» آغاز می شود. در نظر است حداقل سه راکت از این زیردریایی ناوگان شمالی نیروی دریایی روسیه شلیک شود. در کل نزدیک به هفت پرتاب زیرکن انجام می شود.
یادآوری می کنیم، که پیش از این امسال سه راکت از ناوچه ادمیرال گورشکوف شلیک شد: دو راکت به اهداف دریایی و یک راکت به سمت هدف ساحلی در پایگاه آزمایش چیژا درولایت آرخانگلسک برخورد کرد. همه پرتاب ها موفقیت آمیز شناخته شدند.
سرعت پرواز راکت ابرصوت زیرکن می تواند به 9 ماخ یعنی 9 برابر سرعت صوت برسد. این راکت توانایی هدف گرفتن اهداف زمینی و روی آب را در فاصله بیش از هزار کیلومتر را دارد.
مشخصات شما حذف شد! شما می توانید مشخصات خود را طی 30 روز دوباره بدست آوردید. روی لینک ارسال شده در ایمیل آدرسی در زمان ثبت نام داده شده است، کلیک نمائید.
نشان دادن نظریات جدید (0)
(نشان دادن نظرپنهان کردن نظر)