تعداد کشته شده گان در اثر سقوط یک یخچال طبیعی به دریایی ریشیگانگا ایالت اوتاراخند هند به 62 نفر رسیده است.
به گزارش اسپوتنیک، طبق گفته وزارت امور داخله هند، یخچال طبیعی که در 7 فبروری فرود آمد منجر به افزایش سطح آب در دریا ریشیگانگا شد، که استیشن برق آبی 13.2 مگاواتی به همین نام را از بین برد.
به گفته پولیس منطقه چامولی هند، جایی که این حادثه رخ داده است، سیل ناگهانی همچنین به استیشن برق آبی 520 مگاواتی NTPC (بزرگترین شرکت برق هند) در مسیر دریا Dhauliganga نیز آسیب رساند.
پولیس محل می گوید: "نجات دهندگان 62 جسد و 28 قطعه را پیدا کردند. 34 نفر از آنها شناسایی شده و 142 نفر همچنان مفقود الاثر شده اند".
عملیات جستجو شامل نجات دهندگان ملی و محلی، افسران پولیس هندو تبتی و اردو است.
مشخصات شما حذف شد! شما می توانید مشخصات خود را طی 30 روز دوباره بدست آوردید. روی لینک ارسال شده در ایمیل آدرسی در زمان ثبت نام داده شده است، کلیک نمائید.
نشان دادن نظریات جدید (0)
(نشان دادن نظرپنهان کردن نظر)